A Közösségért Alapítvány a MOL Románia társasággal együttműködve pályázatot hirdet olyan 8 és 18 év közötti, romániai diákok, diákcsapatok, valamint iskolai sportegyletek, művészeti együttesek számára, akik/amelyek kiemelkedő teljesítményt értek el országos és nemzetközi versenyeken, és szakmai fejlődésük, pályafutásuk folytatása érdekében anyagi támogatásra van szükségük.

 

Szervező: A Közösségért Alapítvány

Támogató: MOL Romania Petroleum Products

A pályázat címe: SEGÍTHETEK? – MOL – TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM

Pályázhatnak: 8 és 18 év közötti romániai általános és középiskolás diákok, diákcsapatok, iskolai egyletek, együttesek, amelyek a sport-, illetve művészeti tevékenységüket Romániában fejtik ki

Időtartama: 2009. május 4. – június 12.
A támogatás területe: Sport és Mûvészet (valamennyi ágazat)

A támogatás módja:

1. Anyagi támogatás olyan eszközök beszerzéséhez, amelyek a pályázó sport-, illetve művészeti teljesítménye fokozásához szükségesek.
2. Útiköltség-térítés annak érdekében, hogy a pályázók országos és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, koncertekre, valamint felkészítõ táborokba jussanak el.

A program részletes bemutatója (tájékoztató, pályázati formanyomtatványok) a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapon található.

A pályázati iratcsomónak kötelezõ módon tartalmaznia kell a következõket:

1. kitöltött pályázati adatlap,
2. érvényes árajánlat a beszerezni kívánt eszközökről, illetve a tervezett versenyek, edzőtáborok ütemezése, költségvetése,
3. szülõ/gondviselõ nyilatkozata, amellyel hozzájárul a gyermek(ek) pályázatához,
4. a tanár/edzõ támogató nyilatkozata,
5. a pályázó eredményei a sport kategóriában a 01.05.2008. - 04.05.2009. idõszakból, a mûvészetek kategóriában a 01.01.2007. - 04.05.2009. idõszakból (diplomák másolatai, valamint a versenyek hivatalos honlapjainak az eredményhirdetései),
6. média-megjelenések másolatai, ha vannak (elõnyt jelentenek).

MEGJEGYZÉS

Egy pályázó csak egy pályázati iratcsomót nyújthat be!
Azok a pályázók, akik csapatsportban értek el eredményeket egyéni iratcsomóval nem pályázhatnak.

FONTOS
A dosszié első oldalán a következő adatokat kérjük feltüntetni:

* a pályázó neve
* a pályázó képviselőjének a neve, minősége (szülő, vagy gondviselő),
* telefonszám,
* faxszám,
* e-mailcím
A dossziét a Cluj-Napoca, Oficiul Poştal 1, C.P. 1141 címre kérjük elküldeni.
A borítékra írják rá: „Pot ajuta? - MOL – Program de promovare a talentelor”
Beküldési határidő: (a postai bélyegző dátuma) 2009. június 12. A késve elküldött, vagy a formai feltételeknek meg nem felelő pályázatok nem kerülnek a zsűri elé.

A dossziékat a sportélet és a mûvészeti élet jelességeibõl alkotott zsűri bírálja el, a pontozás az eddig elért eredmények és a pályázók szociális rászorultsága alapján történik. A nyertesek listáját A Közösségért Alapítvány kuratóriuma hagyja jóvá. Az alapítvány valamennyi pályázót (e-mailen vagy postán elküldött) levélben értesít az elért eredményről, a nyertes pályázókkal támogatási szerződést köt. A nyertesek azt követően juthatnak a támogatáshoz, hogy aláírták és visszaküldték a szerződést.

A támogatás összegét az Alapítvány a támogatási szerződésben feltüntetett bankszámlára utalja. Valamennyi nyertes pályázó köteles elszámolni a támogatási összeggel, az elszámolásra vonatkozó részleteket a támogatási szerződés rögzíti.

A pályázat eredményeit a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapon tesszük közzé 2009 július 30-ig, a nyerteseknek augusztus 15-ig küldjük el a támogatási szerződést.

Szóbeli kérdéseikre a 0800 800 514 ingyenes telefonon válaszolunk munkanapokon 10 és 17 óra között, írásbeli kérdéseiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk.

0
0
0
s2smodern