A Civilek Háromszékért Szövetség – CIVEK és a Pro Demokrácia Egyesület, tájékoztató szemináriumot szervez Kovászna és Hargita megyei civil szervezetek számára „Egy Nyitott Parlament” - címmel.

Meghívó

Tisztelt CIVIL képviselők

A tájékoztatóra a sepsiszentgyörgyi Helyi Tanács űléstermében kerül sor, 2009. június 19.-én, 11 órai kezdettel.

A tájékoztató célja a civil szervezetek felvilágosítása a parlamenti munka átláthatóságáról, valamint arról, hogy hogyan vehetnek részt a szervezetek a törvényjavaslatok kidolgozásában.

Főtéma: a módosítási fázisban levő 2%-os törvényjavaslat megvitatása és ennek kiegészítése, valamint más forrásszerzési lehetőségek civil szervezetek számára. A jelenleg benyújtott törvénymódosítási javaslat tartalmaz jóirányú változtatásokat, ugyanakkor buktatókat is főként a szervezetek számára. Ezért minden javaslat és kiegészítés, visszajelzés hasznos lehet, hogy kellő időben kiszűrhetőek legyenek a szervezetek számára nem kedvező paragrafusok.

A tájékoztatót Irina Bujder, a Pro Demokrácia Egyesület aligazgatója tartja.

Jelentkezni valamint visszajelezni a 0742-148702 telefonszámon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Tisztelettel
Bereczki Kinga elnök

Szeminárium programja letölthető ITT

 

0
0
0
s2smodern