Plusz Portál (www.pluszportal.ro), partnerségben az Eventus Plus Egyesülettel és a Civilek Háromszékért Szövetséggel rovatott indítt, CIVIL SAROK néven.

A rovat célja, egy médiafelület biztosítása a háromszéki és hargitamegyei civil szféra számára, ahol megjelenhetnek saját felhívásaikkal, rendezvények reklámozásával, és különböző akciók beszámolóival. Közvetlen cél, hogy a civil szféra közelebb kerüljön a polgárokhoz, kik jobban megismerhetik ezáltal a szervezetek tevékenységét, rendezvényeit, és bekapcsolódhatnak azok munkájukba.

CIVIL SAROK tartalma:

A szervezet beküldheti felhívásait, rendezvényeinek a meghírdetését, akcióit, beszámolókat, fényképeket, valamit civil szférára vonatkozó írásokat, elemzések stb. A fényképek száma nem korlátozott, ajánlott minél többet beküldeni.

Mit ajánl a Plusz Portál:

- napi 900 - 1.000 egyedi látogató
- napi 4.000 - 7.000 lapletöltés
- havi 20.000 - 21.000 egyedi látogató
- havi 100.000 - 150.000 lapletöltés

Hivatalos bukaresti statisztika: http://stat.trafic.ro/stat/pluszportal/

- által olyan nyilvánosságot, publicitást a civil szervezetek számára, amely mindenképp előnyös. A felhívások, beszámolók megmaradnak a Civil sarok rovatban, így azok bármikor bárki által elérhetők.
- azon felhívások, esemény,rendezvénybeszámolók, amelyek kiemelt hírértékkel rendelkeznek, akár több napig is közöljük a Plusz Portál főoldalán.

Mi nem kerülhet a CIVIL SAROKBA:

- civil szervezetek politikai kötődésű rendezvényei, amely nem a civil szférához és a köz érdekében történnek, hanem csak egy szűk csoport számára.
- politikusokat, politikai pártot promováló felhívások, beszámolók stb.
- olyan írások amelyek nem közérthetően, vagy ékezet nékül íródtak.

ĺrásokat, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levelező címre várjuk. A szolgáltatás minden civil szervezetnek ingyenes.

0
0
0
s2smodern