November 26-án délután a CIVEK által szervezet esemény részvevői Örményországba kalandozhattak el másfél óra erejéig.

November 16.-án, pénteken érkeztek a vendégeink, az intézménylátogatásra egy kiállítással készültünk, hogy a látogatók betekintést nyerhessenek a munkánkba.

November 15-én zajlott a kézdivásárhelyi EMNT székházába a CIVEK tagoknak szervezett képzés jogérvényesítési témában. A képzést Szigeti Enikő, a Civil Elkötelezettségi Mozgalom ügyvezető elnöke tartotta.

„Napi négy ölelés kell a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz.” Virginia Satir

Röviden szemelgettünk a Zöld Nap Egyesület elmúlt időben végzett igen színes tevékenységéből, amelyeket az alábbiakban lehet olvasni.

Az 1956-os szabadságharc emléknapján, október 23-án Gubcsi Lajos, a Magyar Mű¬vészetért Díjrendszer elnöke tizenkét Ex Libris Díjat adott át a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében. A díjazottak közt szerepelt a Civilek Háromszékért Szövetség is.

Az I. Világháborúban elhunyt katonáinkra emlékezve az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sor kerül sírjaik megtisztítására a sepsiszentgyörgyi közös temetőben, október 26-án 16 órától.

Október 19 -20-án zajlott a Civilek Háromszékért Szövetség által a tagszervezeteinek szervezett stratégiai hétvége, amelyre Zabolán, pontosabban a Csipkés Panzióban került sor, a jó kedv és a jó hangulat társaságában.

Több mint hatezren vettek részt Erdély különböző településein a Gyulafehérvári Caritas „Egymillió csillag a szegényekért” mottójú szolidaritási akcióján, hogy együttérzésüket fejezzék ki a szegényekkel

Október 15-én került sor a CIVEK kézdiszéki tagszervezeteinek rendezett regionális találkozóra.

Tevékenységi beszámoló - Kézdivásárhelyi Nők Egyesületet!

Október 3-án remek hangulatba zajlott a már második alkalommal megrendezésre kerülő Civil Sétány, amely idén is több érdeklődő számára kínált betekintési lehetőséget a civil szféra mindennapjaiba.

Szeptember 21-22-én került sor Sepsiszentgyörgyön a Civil Napok programsorozatra, melyet a Civilek Háromszékért Szövetség és a Kovászna Megye Tanácsa közösen szervezett meg.

A Civilek Háromszékért Szövetség kiadta a Székely Kurázsi 9. számát.

Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) május 12.-én szemétszedési akciót szervez a Sepsi Zöld Út Illyefalva-Uzon-Sepsimagyarós útszakaszon.

Nem a politikust, hanem az embert szeretnénk látni! Ez az igénye a háromszéki civileknek.

A Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) második alkalommal hirdette meg a Civil Konzultációs Napokat Kézdivásárhelyen és Baróton.

Április 12 és 14 között a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) 3 napos pályázatíró képzést szervezett Baróton a Fiatalok Lendületben Program keretén belül.

A Civilek Háromszékért Szövetség a Fiatalok Lendületben Program kapcsán 3 napos képzést szervez Baróton.