Háromszéken csak minden negyedik munkavállaló rendelkezik adója 2%-ával, ami azt jelenti, hogy évente kb. 1.5 millió új lej, azaz 15 milliárd régi lej kerül ki a közösségbõl, és tûnik el a "nagy közös zsákban", Bukarestben.

Ez a pénz egy kis erõfeszítéssel, néhány perc ráfordítással helyben maradhatna az adófelajánlások révén, és a háromszéki civil szervezetek programjait erõsíthetné, ezen keresztül pedig a közösségünket. Ugyanakkor, ez az összeg sok 50 baniból tevõdik össze. Nem a felajánlott összeg nagysága, hanem a cselekedet számít!

Ajánlja fel adója 2%-át valamely háromszéki civil szervezetnek és járuljon hozzá cselekedetével a közösségünk erõsítéséhez!

A háromszéki civil szervezetek adatai a www.civek.ro honlapon elektrónikus formában megtalálhatók, civil katalógus formájában pedig a CIVEK szövetség Templom utcai irodájában beszerezhetõ. A konkrét adófelajánlást valamelyik háromszéki civil szervezet javára a szövetség egy ingyen katalógussal jutalmazza!

Cím: Templom utca 1A szám (az Amõba oktatási központ székhelyén), telefon: 0267 351 959, mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

0
0
0
s2smodern