Röviden szemelgettünk a Zöld Nap Egyesület elmúlt időben végzett igen színes tevékenységéből, amelyeket az alábbiakban lehet olvasni.

Újabb kiadvány a Zöld Napnál

Megjelent a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület gondozásában az “Egyenlő esélyt mindenkinek” projekt ismertető kiadványa.
A Györgyjakab Boróka tervezésében elkészült kiadvány a világhálón a zoldnap.info oldalon olvasható.
Az elmúlt hónapokba a zöldek csapata Ráduly Attila projekt koordinátor és Derzsi Eszter coach vezetésével lebonyolították az “Egyenlő esélyt mindenkinek” elnevezésű projektet hátrányos helyzetű fiatalok számára.
A program több részből tevődött össze, volt egy esszépályázat, melynek nyertesei egy hetes tanulmányi képzésen vehettek részt az ojtozi Anselmo fogadóban. A projekt célja, hogy a fiatalok (szociális vagy földrajzilag hátrányos helyzetű területről származnak stb.) rádöbbenjenek arra, hogy nekik is van helyük a világban. A táborba a fiatalok beszélhettek saját élethelyzeteikről, az ebből adódó, megtapasztalt problémákról; az összes foglalkozáson gyakorlati tudnivalókat sajátíthattak el, trénerek vezetésével pedig közösségépítő játékokon vehettek részt.

0
0
0
s2smodern