Civil díj a legjobb háromszéki civil szervezetnek

A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2014-es évben a legeredményesebben tevékenykedő civil szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése, és egyben biztatást jelent a civil szervezetek számára.

A díj egy diplomából és egy 1.000 lejes vásárlási utalványból áll, amelyet a szervezet fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra költhet.

Háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. A jelöléshez-pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges,amely elérhető a www.civek.ro honlapon amelyet legkésőbb 2014. március 16.-ig kell eljuttatni a CIVEK székhelyére (Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1A szám), vagy kitölteni a honlap űrlapján. Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi, előre meghatározott kritériumrendszer alapján.

Az értékelés során szempontot jelentenek: az adott szervezet által megvalósított programok üzenete, a programok által megjelenített értékek, azok hasznossága és eredményei. Ugyanakkor figyelembe vesszük a megvalósításokra fordított erőt, energiát a rendelkezésre álló erőforrásokhoz viszonyítva, továbbá a hasznosulók körét és a közösségre gyakorolt hatást. Felmerülő kérdések esetén forduljanak hozzánk bátran a következő elérhetőségeken:

Telefon: +40-267-351959
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

0
0
0
s2smodern