RMKTSzékhely: Sepsiszentgyörgy
Működési szakterület: fejlesztés

A szervezet vezetője: Bogdán Laura

Levelezési cím: Sepsiszentgyörgy, Olt utca 4/A szám, Kovászna megye
Telefon: +40745303866 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó személy, irodavezető: Bogdán Laura
Telefon: +40745303866 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.rmkt.ro

Facebook: RMKT - Kovászna

A szervezet küldetése és célja:
A Romániai Magyar Közgazdász Társaság Kovászna Megyei Fiókszervezetének célkitűzései az alapszabályzatban megfogalmazottak alapján a következők: tagjai tevékenységének megszervezése és szakmai támogatása, szakmai tanácskozások, tudományos ülésszakok, szakosztályi ülések szervezése; szakmai tanácsadás vállalatalapítási és -szervezési, kereskedelmi, hitel- és pénzügyi kérdésekben, különös tekintettel a magánvállalkozásokra,a kialakuló új gazdasági viszonyokra; elősegíti tagjai kutatási eredményeinek közlését, támogatja a tagok szakmai továbbképzését.
A szervezet fontosabb rendezvényei, projektjei:

  • aktuális gazdasági témákat, problémákat tárgyaló előadások szervezése, amelyek előadói, meghívottjai neves Romániai közgazdászok;
  • könyvbemutatók szervezése.
  • a Romániai Magyar Közgazdász Társaság országos szervezete valamelyik fiókszervezetével közösen évente megrendezi a Közgazdász Vándorgyűlést, amely a szervezet rendezvényei közül az év legrangosabb eseménye.

Milyen ernyőszervezethez tartozik: Romániai Magyar Közgazdász Társaság, CIVEK

Adószám: 18359776
Bankszámlaszám: RO71RZBR0000060007564727 Bank: Raiffeisen Bank

0
0
0
s2smodern