sepsireformSzékhely: Sepsiszentgyörgy
Működési szakterület: nincs besorolás (egyedi tevékenység)

A szervezet vezetője: Gazda Zoltán

Levelezési cím: 520028, Mikes Kelemen u. 2/53/A/18
Telefon: +40744-482417 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó személy, irodavezető: Gazda Zoltán
Telefon: +40267318180 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szervezet küldetése és célja:
A Sepsireform Egyesület bejegyzése óta fő tevékenységének a magyar nemzeti közösség jogvédelmét tekinti,Sepsiszentgyörgy, s a környező települések, majd tevékenység bővítéssel Erdély polgárai jogainak védelmében száll síkra. Ugyanakkor civil kezdeményezések felkarolója is, mely a mindennapi élet visszáságait próbálja rendezni. Hatáskörébe tartozik a választások tisztaságának monitorizálása is.

A szervezet fontosabb rendezvényei, projektjei:
Elsősorban a civil társadalom érdekeinek érvényesítésében léptünk síkra, fórumokat, tájékoztató rendezvényeket szerveztünk, több éves harcot folytattunk a sepsiszentgyörgyi kőbánya lakásokra káros robbantásai ellen, aláírásgyűjtéssel – eredményesen. Ugyanakkor jogi és anyagi hátteret biztosítottunk indulásától a Székely Nemzeti Tanácsnak, mely nagyméretű rendezvények, Nemzetgyűlés és Nagygyűlés szervezését feltételezte, illetve egy igen hatékony lobby elindítását Székelyföld területi autonómiájának elérése érdekében. Számos plakát, kiadvány, szórólap kivitelezője az egyesület. Tervében szerepel pályázat útján egy 40 oldalas tájékoztató, többnyelvű színes kiadvány nyomda alá készítése, mely a Székelyföld önrendelkezéséért folytatott harcáról szól. A Magyar Polgári Szövetség anyagi támogatásában a szervezet rendezvényeit finanszírozta, fórumokat, találkozókat, megemlékezéseket, illetve a Wass Albert díj évenkénti átadását, az ünnepség megszervezését. Költségvetését pályázatokból, támogatások révén biztosítja a szervezet vezetősége.


Milyen ernyőszervezethez tartozik: Civilek Háromszékért Szövetség, CIVEK
A szervezet állandó partnerei: Székely Nemzeti Tanács, Magyar Polgári Szövetség sepsiszéki szervezete

Adószám: 14361544
Bankszámlaszám: RO56 BPOS 1500 2729 028R OL01