pro pectusSzékhely: Kézdivásárhely
Működési szakterület: szociális

A szervezet vezetője: Sütő Mária Rita

Levelezési cím: Kézdivásárhely, Csernátoni út 4/7/A/12
Telefon: +40724046183 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó személy, irodavezető: Sütő Mária Rita
Telefon: +40724046183 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: Pro Pectus

A szervezet küldetése és célja:
Meg vagyunk győződve arról, hogy szakembereink elősegítik a személyiség kiteljesedését az egészségmegőrzést; problémák, lelki és testi betegségek esetén pedig a harmónia, a lelki és testi egyensúly visszaállítását, illetve az életvitel magasabb szinten történő sikeres működését. Segítő módszereink alkalmazkodnak a kliens egyéniségéhez és a probléma jellegéhez. Pszichológiai, pszichoterápiás, kinetoterápiás segítségnyújtás és különféle fejlesztő tréningek által történik az egészség helyreállítása. Célunk a családok testi és lelki egészségének megőrzése; prevenció, lelki egészségvédelem, lelki egyensúly helyreállítása; a szülőknek segítségnyújtás a problémák kezeléséhez, megoldásához; a valamilyen fogyatékossággal élők, a szociálisan hátrányos helyzetű családok, a magánellátást megfizetni képtelen személyek, pszichés traumát elszenvedett áldozatok, stb. számára kedvezményes egyéni és csoportos pszichológiai ellátás biztosítása szakemberek vezetésével; terápia biztosítása a térségben; szakmai tevékenységek koordinálása: képzések, továbbképzések, konferenciák lebonyolítása
A szervezet fontosabb rendezvényei, projektjei:
• Családunk a természtben – címmel rajzpályázat közösen a Zöd Nap Egyesülettel.
• Az Ölelés világnapjának megszervezése.
• Előadássorozat különböző szakemberek bevonásával fogantatástól az elmúlásig.
A szervezet állandó partnerei: Zöld Nap Egyesület
Milyen ernyőszervezethez tartozik: Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK)

Adószám: 24783279
Bankszámlaszám: RO86BRDE150SV13469281500 Bank: BRD – GSG Tg. Secuiesc