civek zoldnap 20212021. június 11-én, pénteken 16:00 órai kezdettel a Civilek Háromszékért Szövetség és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves céhes városi civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt egy kerekasztal beszélgetésre. Az esemény meghívottja: Gyergyai Bettina a Kézdivásárhely Önkormányzata pályázati felelőse.

Az Év Civil Szervezete és az Év Önkéntese díjak átadásaCsütörtök délután az Év Civil Szervezete és az Év Önkéntese díjak átadására ezúttal a sepsiszentgyörgyi Eurocenter Amőba Oktatási Központ konferencia termében került sor több mint húsz civil szervezeti képviselő, támogatott, valamint a média képviselőinek jelenlétében. A díjkiosztó ünnepség a jelenleg 40 tagot számláló Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) szervezte meg. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a szervezet Facebook oldalán.

CIVEKKedves Civilek, mint minden évben az idén is megszervezzük az Év Civil Szervezete és az Év önkéntese díjak ünnepélyes átadását, amelyre idén május 13-án csütörtökön 14.00 órakor kerül sor Sepsiszentgyörgyön, az Eurocenter Amőba Oktatási Központ konferencia termében. Szeretettel várunk benneteket, önkénteseket és benevező civil szervezeteket, egyaránt!

Közgyűléssel egybekötött kerekasztal beszélgetést tartott a CIVEK2021. április 23-án került sor a tizenegyedik Tavaszi Zöld Napok keretén belül a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) közgyűlésére. Az eseménynek a céhes város Sportszállójának a Társalgója adott otthont, amit ezúton is külön köszönünk Kocsis Zoltánnak. A találkozóról készült fotók megtekinthetőek a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

civek logozold nap2021. április 23-án, pénteken 14:30 órai kezdettel a tizenegyedik Tavaszi Zöld Napok keretén belül a Civilek Háromszékért Szövetség és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt egy kerekasztal beszélgetésre.  

Az Év civil szervezete és az Év önkéntese jelölésekÁprilis 12-én zárult a sepsiszentgyörgyi Civilek Háromszékért Szövetség által meghirdetett Év Civil Szervezete és az Év önkéntese díj pályázati kiírása. Tavalyi sikeres programokkal lehetett benevezni pályázati formában a megadott címre. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széles körű népszerűsítése, és egyben kedvező irányba mozdítsa az önkéntesség társadalmi megítélését is.

10 CIVEK 2020 foto Toro AttilaA Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - minden évben díjazza az Év Civil Szervezetét, valamint az Év Önkéntesét. Az Év Civil Szervezete Díjjal a 2020-as év legsikeresebb civil programját bonyolító nonprofit szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. Az Év Önkéntese (magánszemélyek számára) díj célja, hogy kedvező irányba mozdítsa az önkéntesség társadalmi megítélését.

Beszámoló: Civil kerekasztal a Fapados Kultúr Caféban2020. július 7-én a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) az év első kerekasztal beszélgetését szervezte meg a sepsiszentgyörgyi Fapados Kultúr Caféban. Tizennégyen vettek részt a megbeszélésen.

Közgyűlést tartott a CIVEK A Civilek Háromszékért Szövetség megújult tagsággal és új vezetőséggel folytatja tevékenységét, a háromszéki civil szervezetek ernyőszervezeteként. A leköszönő elnök, Bereczki Kinga a tegnapi gyűlést pontosan olyan fontosnak tartotta a CIVEK életében, mint a 14 évvel ezelőttit, amikor a szövetség megalakult. "50 év után az ember lelassul egy kicsit, elcsendesedik, mi pedig nem ezt a sorsot szánjuk a CIVEKnek. Sajátos feladata van, frissnek és lendületesnek kell maradnia!" - indokolta a szervezet frissítésének szükségességét.

CIVEK - Év Civil Szervezete Díjátadó - 20202020. június 24-én a CIVEK ünnepélyes keretek között átadta a civil díjakat közel ötven civil szervezeti képviselő, támogatottak és a média képviselői jelenlétében.

CIVEK - Civilek Háromszékért SzövetségKedves Civilek,

mint minden évben az idén is megszervezzük az Év Civil Szervezete és az Év önkéntese díjak ünnepélyes átadását, amelyre idén június 24-én szerdán 14.00 órakor kerül sor Sepsiszentgyörgyön, a Sugás Kertben (a Sugás vendéglő kerthelyiségében). Szeretettel várunk Benneteket, régi CIVEK tagokat és benevező civil szervezeteket, egyaránt!

Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) Civil körökben is elismert szakmai zsűriket kért fel a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) vezetősége arra, hogy értékelje a rekordnak számító pályázó nonprofit szervezeteket és önkénteseket. Négytagú zsűri döntött a civil szervezeteknek odaítélt díjakról, és egy másik, háromtagú zsűri a magánszemélyeknek odaítélt díjakról.

Május 7-én zárult a sepsiszentgyörgyi Civilek Háromszékért Szövetség által meghirdetett Év Civil Szervezete és az Év önkéntese díj pályázati kiírása. Tavalyi sikeres programokkal lehetett benevezni pályázati formában a megadott címre. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése, valamint az önkéntesség társadalmi megítélésének kedvező irányba mozdítása.

Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK)A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - minden évben díjazza az Év Civil Szervezetét, valamint az Év Önkéntesét. Az Év Civil Szervezete Díjjal a 2019-es év legsikeresebb civil programját bonyolító nonprofit szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. Az Év Önkéntese (magánszemélyek számára) díj célja, hogy kedvező irányba mozdítsa az önkéntesség társadalmi megítélését.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2019-ben kiemelten támogatta a Sepsikőröspataki Kálnoky Ludmilla Egyesületet. A kapott támogatásból sikerült megvalósítani A múlt nélkül nincs jövő II. programunkat. Hagyományőrző tevékenységeink, helytörténeti kirándulásaink messzemenően hozzájárultak a közösségépítéshez, történelmi kulturális kegyhelyeink megismeréséhez a nemzeti öntudat megerősítéséhez. Köszönjük a támogatást .

Bethlen Gabor Alap

Díjazottak – az Év Civil Szervezete és Év Önkéntese 2019. március 20-án a CIVEK ünnepélyes keretek között adta át a civil díjakat a jelen lévő szervezetek képviselőinek.

Első alkalommal díjazta az önkénteseket, ebben a kategóriában

civil dij 2018Melyik volt a tavalyi év legjobb, leg-közösségibb civil projektje Háromszéken?
Ki volt a tavalyi év legönzetlenebbje, legsegítőkészebbje Háromszéken?

A Civilek Háromszékért Szövetség pályázatot hirdet meg háromszéki civil szervezeteknek és önkénteseknek, az Év Civil Szervezete valamint az Év Önkéntese díjra.

1 Civil Dij CIVEK 2018 foto Toro AttilaA Civilek Háromszékért Szövetség díjazta a tavalyi legsikeresebb háromszéki civil programot. Az Év Civil Szervezete díjat 2018. március 21-én adtuk át, az esemény színhelye a sepsiszentgyörgyi Zamat kávézó volt.

 

A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2017-es év legsikeresebb civil programját bonyolító szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. A díj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor 2018. március 21-én, a benevezett programok bemutatásával.