A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2016-os évben a legeredményesebben tevékenykedő civil szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése, és egyben biztatást jelent a civil szervezetek számára.

A benevezés egy tavalyi, a küldő szervezet által legsikeresebbnek ítélt programmal/projekttel történik. A díjazott szervezet egy oklevélben és egy 1.000 lejes vásárlási utalványban részesül, amelyet a nyertes fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra költhet. Háromszéki megyei civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. SAM 0368

A jelöléshez - benevezéshez egy kitöltött formanyomtatvány szükséges román vagy magyar nyelven. Az űrlapot legkésőbb 2017. február 28.-ig kell elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, témaként megjelölve: Év Civil Szervezet Díjra jelölés_Jelölt Szervezet Neve.

Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi el és eredményhirdetésre 2017 március 20.-án kerül sor, az eredmények a www.digital-studio.ro/civek honlapon is megjelennek. Az értékelés során szempontot jelentenek: a program üzenete, a program által megjelenített értékek, azok közösségi hasznossága és eredményei. Ugyanakkor figyelembe vesszük a megvalósításokra fordított erőt, energiát a rendelkezésre álló erőforrásokhoz viszonyítva, továbbá a hasznosulók körét és a közösségre gyakorolt hatást.

Az Év Civil Szervezete díjat 2017. március 22.-én adják át a CIVEK képviselői, ünnepélyes keretek között.

Felmerülő kérdések esetén forduljanak hozzánk bátran a következő elérhetőségeken:
Telefon:+40-267-351959
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

0
0
0
s2smodern