A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2015-ös évben a legeredményesebben tevékenykedő civil szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése, és egyben bíztatást jelent a civil szervezetek számára.

Jelentkezni EGY 2015-ben megvalósított projekttel/tevékenységgel/programmal lehet, amelyet a jelölt/jelentkező civil szervezet leginkább hatásosnak, eredményesnek tart. A díjazott szervezet egy oklevélben és egy 1.000 lejes vásárlási utalványban részesül, amelyet a nyertes szervezet fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra költhet. Háromszéki, Kovászna megyei civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is.

A jelöléshez - pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges román vagy magyar nyelven, amelyet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kell igényelni. Az űrlapot legkésőbb 2016. március 18.-ig kell elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, témaként megjelölve: Év Civil Szervezet Díjra jelölés_Jelölt Szervezet Neve.

Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi el és eredményhirdetésre Március 25-én kerül sor, elsősorban a honlapon jelenik meg a nyertes megnevezése. Az értékelés során szempontot jelentenek: az adott szervezet által megvalósított program üzenete, a program által megjelenített értékek, azok közösségi hasznossága és eredményei. Ugyanakkor figyelembe vesszük a megvalósításokra fordított erőt, energiát a rendelkezésre álló erőforrásokhoz viszonyítva, továbbá a hasznosulók körét és a közösségre gyakorolt hatást.

Felmerülő kérdések esetén forduljanak hozzánk bátran a következo elérhetoségeken:
Telefon:+40-267-351959/0752548570
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

0
0
0
s2smodern