A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2017-es év legsikeresebb civil programját bonyolító szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. A díj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor 2018. március 21-én, a benevezett programok bemutatásával.

A díjazott szervezet egy oklevelet és egy 1.000 lejes utalványt kap, amelyet a nyertes szervezet fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra használhat fel. Ugyanakkor egy évig a CIVEK honlapján megjelenik a szervezet logója.

Korábbi nyertesek:
- Háromszéki Közösségi Alapítvány, Sepsiszentgyörgy – 2013
- Erdélyi Magyar Ifjak Egyesülete, Kézdivásárhelyi tagozat  – 2014
- Bolyongó Egyesület, Sepsiszentgyörgy – 2015
- Zöld Nap Egyesület, Kézdivásárhely– 2016
- Romániai Magyar Néptánc Egyesület, Sepsiszentgyörgy - 2017

Háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. A jelöléshez-pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges és amelyet legkésőbb 2018. március 5.-ig kell elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, témaként megjelölve: Év Civil Szervezet Díjra jelölés_Jelölt Szervezet Neve.


Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi, eredményhirdetés: március 16.-án, elsősorban a honlapon jelenik meg a nyertes megnevezése.

0
0
0
s2smodern