Díjazottak – az Év Civil Szervezete és Év Önkéntese 2019. március 20-án a CIVEK ünnepélyes keretek között adta át a civil díjakat a jelen lévő szervezetek képviselőinek.

Első alkalommal díjazta az önkénteseket, ebben a kategóriában

Deák Judit, időközben elhunyt kovásznai önkéntes kapta meg az Év önkéntese díjat az embertársaiért végzett önzetlen szolgálatáért. A díjat a lánya vette át Sepsiszentgyörgyön.

Ajánlások: 1. | 2.

A szervezeti kategóriában három szervezet kapta az Év civil szervezete díjat, éspedig:

- a László Kálmán Gombászegyesület - Sepsiszentgyörgy,  a Cortiranius nemzetközi kongresszus bonyolításáért Kovászna megyében

- a Zöld Nap Egyesület - Kézdivásárhely, a 24 órás futás mozgásnépszerűsítő programjáért valamint az egészséges életmódra nevelésben kifejtett  gazdag tevékenységéért Felső-Háromszéken.

- a Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete - Kovászna, a sokgyermekes családok összefogása és megsegítése érdekében kifejtett, egész Székelyföldre kiterjedő gazdag tevékenységéért. 

 

 

Az értékelésben részt vettek:
- Kósa István előadó, Sapientia Egyetem
- Bokor T. Zoltán vállalkozó
- Ráduly Attila civil szervezeti vezető
- Toró Attila fotóművész, grafikus - Értékelés

A díjazottak egy-egy diplomát és egyenként 500 lejes pénzjutalmat illetve vásárlási utalványt kaptak. Támogatók: T3 Nyomda, MultiNr nyomda (Bokor Zoltán), CIVEK, névtelen támogató.

Gratulálunk a nyerteseknek és sikeres tevékenységet kívánunk nekik a továbbiakban is!

 

0
0
0
s2smodern